”Nu kan vi göra de förbättringar som krävs”

För CERTEGO, som är en del av Assa Abloy-koncernen, är undersökningar A och O för att ständigt kunna vässa sig. Som leverantör och som arbetsgivare.

CERTEGO, leverantör av produkter och lösningar inom säkerhet, gör varje år kund- och medarbetarundersökningar med AQ Analys. Och insikterna och resultaten från undersökningarna är avgörande menar marknadschef Camilla Marie Lindberg:

– Det är extremt värdefull information. Vi får reda på hur vi upplevs, både när det gäller våra produkter och vår service, och tack vare den informationen kan vi göra de förbättringar som krävs.
 
Camilla Marie Lindberg

Och om ni inte hade tagit hjälp av AQ Analys?

– Ja då hade vi fått genomföra det på egen hand. För oss är det en trygghet att istället anlita en professionell aktör med lång erfarenhet. AQ Analys har spetskompetensen, de förstår trender och nya tekniker och vi kan vara trygga i att alla svar behandlas anonymt. Och sist men inte minst – vi sparar tid.

”Aldrig upplevt den här höjden”

Precis som kundundersökningarna ger insikter i hur CERTEGO uppfattas som leverantör och partner ger medarbetarundersökningarna insikter i hur företaget uppfattas som arbetsgivare.

– Och då krävs det att vi har adekvata och träffande frågeställningar, menar HR-chef Anna Benerdal Persson och fortsätter:

– Jag är imponerad av den här höjden när det gäller kompetens och innehåll. AQ Analys ger oss alltid snabb återkoppling med kloka och välbalanserade svar.
 
Anna Benerdal Persson

På vilket sätt?

– Eftersom vår projektledare på AQ Analys är väldigt snabb med att se och förstå samband får vi alltid välgrundade rekommendationer. Jag litar enormt mycket på henne och AQ Analys, och är trygg i att de kan och vet vad som blir bäst för oss som kund.

En övervakningskamera sitter på en vägg