AQ Analys söker intervjupersonal

Vi söker kontinuerligt medarbetare som vill arbeta extra som telefonintervjuare och/eller besöksintervjuare. 
Som intervjuare jobbar du operativt i våra uppdrag och genomför telefonintervjuer eller intervjuer på plats, t.ex. hos någon av våra uppdragsgivare. Det är bra om du har erfarenhet av telefonintervjuer eller telefonförsäljning sedan tidigare, dock är det inget krav. Det viktiga är att du är en social, engagerad och resultatinriktad person. Är du dessutom intresserad av statistik och marknadsföring, så är det ett extra plus.

Vi söker dig som:

  • Är en social person som gillar att prata med människor.
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
  • Vill jobba i en stimulerande arbetsmiljö och ha ett extrajobb som du t.ex. kan kombinera med studier.

Vi arbetar med löpande urval, så skicka din ansökan redan idag.

Låter detta intressant för dig? Välkommen att skicka din ansökan!

Frågor besvaras av Kristina Nilsson på 070-338 32 24. Ansökan inkl. CV och personligt brev skickas till info@aqanalys.se.

AQ Analys är en oberoende helhetsleverantör inom marknadsundersökningar. Vi hjälper våra uppdragsgivare med design-/metodval och genomförande av kund-, medarbetar- och varumärkesundersökningar samt andra typer av mätningar och utvärderingar. AQ Analys ingår i en företagsgrupp där även företagen MPWR Consulting AB samt MPWR Performance Management AB ingår. Alla tre företag sitter tillsammans i nya fina lokaler, centralt i Örebro.

Det senaste från oss på AQ Analys

Läs om vad som händer hos oss och i vår omvärld genom att regelbundet kika in hit till vår hemsida och genom att följa oss på Facebook och LinkedIn!