Det senaste från oss på AQ Analys

Läs om vad som händer hos oss och i vår omvärld genom att regelbundet kika in hit till vår hemsida och genom att följa oss på Facebook och LinkedIn!

Vi letar ständigt nya talanger till vårt team och till 2019 behöver vi bli en till!

AQ Analys är en helhetsleverantör inom marknadsundersökningar. Vi hjälper våra uppdragsgivare med design och genomförande av kund-, medarbetar- och varumärkesundersökningar samt andra typer av mätningar och utvärderingar.

Vi behöver förstärka vårt konsultteam i Örebro och söker en Project Manager Assistant.

Som Project Manager Assistant är du ett stöd till våra Project Managers och hjälper till med design och genomförande av undersökningar samt framtagande av rapporter. Tjänsten kräver att du har goda skrivkunskaper samt god vana av att arbeta i Microsoft Office, primärt Excel och Word. Eftergymnasial utbildning inom kommunikation, marknadsföring eller försäljning är meriterande, dock inget krav. Det är viktigt att du är en social, engagerad och resultatinriktad person som tycker att det är kul med statistik och analyser. Har du dessutom erfarenhet av att jobba med telefonintervjuer är det ett extra plus, då i många av våra uppdrag sker datainsamlingen via telefonintervjuer. Som Project Manager Assistant hanterar du flera olika uppdrag samtidigt, därför är det viktigt att du är noggrann och flexibel samt kan arbeta kundfokuserat. Hos oss värdesätter vi engagemang och målfokus. Vi söker en medarbetare som är driven, ansvarstagande och tycker att det är roligt och stimulerande med ständig utveckling.

Låter detta intressant för dig? Då är du välkommen att skicka din ansökan!

Du är välkommen att skicka CV och personligt brev till tania.makarova@aqanalys.se

Om du har några frågor om tjänsten, kontakta gärna Tania Makarova på 070-258 9976.