AQ Analys söker en Project Manager Assistant

Som Project Manager Assistant är du ett stöd till våra Project Managers, och hjälper till med alla olika moment i en undersökningsprocess som t.ex. att skapa undersökningar i vårt enkätprogram, genomföra intervjuer samt ta fram rapporter utifrån undersökningens resultat.

Tjänsten kräver att du har goda skrivkunskaper samt god vana av att arbeta i Microsoft Office, primärt Powerpoint, Excel och Word. Eftergymnasial utbildning inom statistik, kommunikation, marknadsföring eller försäljning är meriterande, dock inget krav. Även tidigare arbeten med marknadsundersökningar är meriterande. Det är viktigt att du är en social, engagerad och resultatinriktad person som tycker att det är kul med statistik och analyser, och därför även är noggrann och arbetar systematiskt. Har du dessutom erfarenhet av att jobba med telefonintervjuer är det ett extra plus, då datainsamlingen i många av våra uppdrag sker via telefonintervjuer. Som Project Manager Assistant hanterar du flera olika uppdrag samtidigt med olika deadlines, därför är det viktigt att du är flexibel samt kan arbeta resultatinriktat med kunden i centrum.

Vi söker en medarbetare som är driven och ansvarstagande som har ambitionen att växa in i rollen som Project Manager med eget försäljnings-/ och kundansvar.

Vi arbetar med löpande urval, så skicka din ansökan redan idag, dock senast den 21 december.
Tillträde under första kvartalet 2019.

Frågor om tjänsten besvaras av Tania Makarova på 070-258 99 76 eller av Kristina Nilsson på 070-338 32 24.

Låter detta intressant för dig? Välkommen att skicka din ansökan!

Ansökan inkl. CV, personligt brev och referenser skickas till info@aqanalys.se

AQ Analys är en oberoende helhetsleverantör inom marknadsundersökningar. Vi hjälper våra uppdragsgivare med design-/metodval och genomförande av kund-, medarbetar- och varumärkesundersökningar samt andra typer av mätningar och utvärderingar. AQ Analys ingår i en företagsgrupp där även företagen MPWR Consulting AB samt MPWR Performance Management AB ingår. Alla tre företag sitter tillsammans i nya fina lokaler, centralt i Örebro.

Det senaste från oss på AQ Analys

Läs om vad som händer hos oss och i vår omvärld genom att regelbundet kika in hit till vår hemsida och genom att följa oss på Facebook och LinkedIn!